Skip to Store Area:

iCykel

Leveringsvilkår

iCykel.dk er ejet og drevet af:
AAimport I/S
Allehelgensgade 23a
DK-4000 Roskilde
Tlf.: 70212929
CVR nr. DK31710723

Nedenstående salgs-og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra iCykel.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og iCykel.dk/AAimport i/s


Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra AAimport.dk anses for sket, når forbrugeren har fået
varen leveret. Forsendelsen af varer sker med en af AAimport valgt fragtmand. Leverings tid er 2-3 dage, såfemt varen er på lager.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Helt præcist når du skriver under på levering. Det er derfor vigtigt at du undersøger varen grundigt inden du underskriver fragtdokumentet. Skriv eventuelt under med forbehold (på fragtbrevet skrives "med forbehold")

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til AAimport. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 24 mdr. efter du har fået varen leveret. 

OBS.: Bemærk at ved levering af usamlet produkter, så gælder garanti og reklamationsretten på enkeltdelene, og ikke hele cyklen i samlet stand. Sker der fx noget med hjulet, så er det hjulet vi skal have til reperation og ikke hele cyklen. Er du i tviv, så kontakt vores kundeservice.

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
- Dankort
- Visa Dankort
- MasterCard
Alle priser på web-adressen http://www.iCykel.dk - er inkl. Moms.

Sikkerhed ved betaling
iCykel.dk / AAimport.dk er certificeret af PBS som godkendt internet forhandler. iCykel/ AAimport.dk har et SSL certificat og kommunikerer med kortindehaveren og PBS International via SSL standarden.

Læs mere om din sikkerhed og dækningsgaranti på www.betaling.dk

Returret
AAImport.dk yder 14 dages returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand, som den er modtaget, dvs. ubrugt og i original emballage. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.