Skip to Store Area:

iCykel

Om iCykel.dk

iCykel er en del af AAimport i/s, der holder til i Roskilde.

Vi startede iCykel ud fra vores eget behov for en elektrisk ladcykel.

Familieforøgelse hos ejerne af AAimport dannede grundlaget for sitet iCykel.dk Som så mange andre småbørnsfamilier, der bor i byen, ville vi gerne have et alternativ til bilen når vi skal rundt i byen med børnene. Vi prøvede flere ladcykler - både de store velkendte mærker som Christania Bikes & Nihola, og billigere ukendte mærker. Vi snakkede også med flere nuværende ejere, og stort set overalt fik vi samme historie. En ladcykel er FED, men hold op hvor kan de være tunge at køre.

 

Vi begyndte derfor hurtigt at se os om efter en ladcykel med hjælpemotor. Dem findes der forbavsende nok ikke særlig mange af. Og værst af alt - de koster det samme som en gammel bil. Dem vi kunne finde kostede fra 13.000 + 5-8000 ekstra for hjælpemotoren.

Nuværende Udvalg For Ringe
Det lød godt nok urimeligt dyrt. Med det i baghovedet, og med vores erfaring med egen import igennem AAimport begyndte den vilde jagt på et passende alternativ. Resultatet er det du i dag finder på iCykel.dk Siden starten af 2009 har vi haft et bredt udvalg af prøver hjemme til test. Det meste kom fra Kina, og det meste var lige til at smide ud igen. Vi begndte at tro på devisen om at kineserne simpelthen ikke har samme opfattelse af kvalitet som os.

Gode ladcykler i et flot desig til en overkommelig pris.

Det var indtil vi fandt vores nuværende leverandør, som har ændret vores opfattelse af kinesisk effektivitet. Vores producent i Kina har årtiers erfaring med produktion til Europa & USA, og ved derfor hvad kvalitet er. Derfor er vi stolte af at have indledt et samarbejde med dem, for nu kan vi give andre børnefamilier et godt og prisbilligt alternativ til de dyre store mærker. Simpelthen fordi vi køber direkte fra fabrikken.

Prøv en tur
Vi ved hvilke effekt det har at kunne prøve før man køber. Derfor arbejder vi netop nu meget fokuseret på at udvide vores forhandlernetværk. Indtil da, så er du altid velkommen til at komme forbi vores showroom i Roskilde og se produkterne inden du køber. Du må dog meget gerne ringe i forvejen, så vi er klar når du kommer.

Kontorstole, Hundebure og Kombivogne

Udover at sælge danmarks bedst ladcykler, så driver firmaet bag - AA Import ApS - også andre fede webshops.

I Danmark sælger vi:

Hundebure

Kontorstole

Kombivogne

I Sverige sælger vi:

Hundburar

I Norge sælger vi:

Hundebur

Fra alle os her hos iCykel.dk & AAimport - Tak fordi du kiggede forbi!

Morten Andersen
Medejer

iCykel.dk
Allehelgensgade 23a
DK-4000 Roskilde
CVR.: 31710723
Tlf.: 60 80 80 90